Over ons

Parketzorg, dé vloerenspecialist 

Zoek u een nieuwe vloer of wilt u uw huidige vloer een opknapbeurt geven? Dan bent u aan het juiste adres. Of u nu een klassieke parketvloer zoekt, een moderne PVC vloer of uw huidige vloer weer als nieuw wilt hebben. Parketzorg kan dit voor u regelen. Parketzorg is gespecialiseerd in het leggen, onderhouden en renoveren van massief houten vloeren, parket, laminaat en pvc vloeren.

Parketzorg heeft kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Voor een offerte komen wij het liefst bij u langs om de situatie exact op te nemen en te kijken wat voor u de beste oplossing is. Op deze manier kunnen wij u het beste advies geven. Een nieuwe vloer is een grote investering en we willen dat u daar absoluut geen spijt van krijgt.

De vloer is de basis van uw woning

De vloer vormt letterlijk de basis in uw woning en is bepalend voor de sfeerbeleving in elk interieur. En dus is het van groot belang dat u de vloer vindt waarop u zich thuis voelt. Parketzorg biedt u vloeren in alle soorten en maten. Van trendy PVC tot klassiek parket, van modern tot rustiek. Welke vloer u ook kiest, deze wordt altijd vakkundig gelegd door Parketzorg.

Verder werken wij alleen met kwaliteitsproducten. In samenwerking met een aantal gerenommeerde leveranciers kunnen wij diverse vloeren leggen tegen een zeer scherpe prijs. Wij hebben geen winkel en geen opslag. De vloeren die wij aanbieden komen rechtstreeks van de fabriek of groothandel. En dat ziet u terug in onze prijs, zonder dat u concessies doet in de kwaliteit!

Gérard Pieket, hart voor vakmanschap

Gérard Pieket is een gediplomeerd parketteur en bezig met de opleiding tot meesterparketteur. Hij is in oktober verkozen tot Vakman van het jaar. Hij werd winnaar in de categorie Vloerspecialisten. En uit meer dan 1000 vakmannen is hij ook verkozen tot overall Vakman van het jaar.

Juryvoorzitter Peter Rudi Delnoy: “Gérard Pieket is een vakman waar de liefde voor het vak vanaf spat, een perfectionist en iemand die zijn vak uiterst serieus neemt. De combinatie van vakmanschap, passie en de wil om zich te blijven verbeteren maakt Pieket de terechte Vakman van het jaar”.