Laminaat vloeren

Op zoek naar laminaat om uw woning mee te verfraaien? Dan bent u op het juiste adres. U kunt bij Parketzorg terecht voor diverse soorten en merken laminaat, o.a. Quick-Step, Douwes Dekker, Beautifloor en Meister.

Laminaat wordt zwevend geplaatst. Daarbij is het kiezen van de juiste ondervloer essentieel voor de uiteindelijke look, de kwaliteit en het comfort van de nieuwe laminaat vloer en kunnen tegenwoordig veelal ook op vloerverwarming geplaatst worden. Een goede ondervloer biedt een uitstekende akoestische en thermische isolatie, een stabiele ondergrond en bescherming tegen opstijgend vocht.

Wilt u de vloer zelf gaan plaatsen of laat u dit liever aan de expert over? Wanneer u uw vloer professioneel laat plaatsen door een of meerdere medewerkers van Parketzorg bent u verzekerd van professionele plaatsing. Wij zijn Master Installer voor het merk Quick-Step. De Master Installer heeft een speciale opleiding genoten aan de Quick-Step Academy, een van de meest exclusieve opleidingscentra binnen de vloersector. Wanneer u uw Quick-Step vloer laat plaatsen door een Master Installer is de duur van de levenslange garantie gelijk aan de duur van de productgarantie.