10 Mei Moederdag

Op 10 mei is het weer Moederdag. Ook voor mooie geschenken of een Parketzorg cadeaubon kunt u, op afspraak, bij ons terecht.

Gedurende de maand Mei ontvangt u 10% korting op woonaccessoires.

Wij wensen alle moeders een Happy Mother’s Day.

Informatie omtrent het Coronavirus

Op dit moment is er veel onzekerheid omtrent het Coronavirus. Een nare situatie, waarin wij proberen zo goed en veilig mogelijk te handelen voor onze klanten en onze medewerkers. Op dit moment heeft het Coronavirus nog geen invloed op de levertijden van bestelde goederen en de planning.

Onze showroom blijft op afspraak geopend, ook is een bezoek in de avond uren mogelijk. Wij willen hiermee voorkomen, dat er teveel klanten tegelijk binnen zijn en er zodoende voldoende ruimte blijft om gepaste afstand te houden van elkaar.

De situatie is ingrijpend voor iedereen. Ook in deze tijden blijven wij ons best doen om de juiste service te verlenen en hopen op uw begrip. Pas goed op uzelf en anderen.

Mocht u vragen hebben dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen op 010-8184037 of een e-mail sturen naar info@parketzorg.nl

Parketzorg gaat voor gaas

De zomer is begonnen en met dit prachtige weer liggen insecten op de loer om uw woning binnen te vliegen. Wij bieden u een gevarieerd assortiment verschillende horren en hordeuren aan met verschillende typen gaas. Wij leveren zelfs horren met pollen werend gaas. Wij komen bij u langs om in te meten en, na bestelling en levering bij ons, de horren voor u te plaatsen.

Voorkom krimpen en scheuren in uw parketvloer en/of houten meubelen

Wanneer het kouder wordt en de kachel wat hoger wordt gezet daalt de luchtvochtigheid in uw woning. Zowel voor uw houten vloeren, als voor uw houten meubelen is het belangrijk de luchtvochtigheid in de woning op peil te houden, dwz tussen de 50% en 65%. Dit voorkomt krimpen en het ontstaan van kieren en scheurtjes. Een goede luchtbevochtiger kan schade voorkomen. Wij adviseren u een Venta airwasher. Deze machine hydrateert droge lucht en reinigt deze gelijktijdig. Een voordeel van de Venta is, dat de machine géén filters bevat die vervangen dienen te worden. Voor meer informatie kunt u bellen met Parketzorg op 010-8184037. Tevens kunnen wij u diverse modellen van de Venta tonen in onze showroom en uit voorraad leveren.

Solcora rigid core designvloeren in de showroom bij Parketzorg

Solcora by Mflor designvloeren zijn een geheel nieuw type vloeren, rigid core vloeren. Deze vloeren combineren de voordelen van laminaat, echt hout of steen en pvc klik vloeren in één product.

Rigid core vloeren zijn vergelijkbaar met PVC vloeren, echter met een andere samenstelling. Door een hoger percentage kalksteen is het product stijver en de vloer voorzien van een klik verbinding.

Solcora biedt u dan ook de ideale oplossing voor een mooie en praktische vloer.

Solcora vloeren zijn zeer slijtvast, waterbestendig, eenvoudig in onderhoud, geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling en hebben een zeer natuurlijke en realistische uitstraling.