Oktober Woonmaand

Gedurende de maand Oktober 2022 geven wij 20% korting op raamdecoratie. Wij attenderen u erop, dat elektrisch bedienbare raamdecoratie buiten deze actie valt.

Wij hebben ook mooie aanbiedingen met korting op onze showroom modellen meubelen.

Daarnaast hebben wij een nieuwe collectie accessoires binnen gekregen voor het najaar en de winter.

Voorjaarsactie, 20% korting op raamdecoratie en horren gedurende de maand April

Een nieuwe lente is begonnen. Een goed begin om uw woning te voorzien van nieuwe raamdecoratie. Gedurende de maand April geven wij u op raamdecoratie en horren maar liefst 20% korting. Wij attenderen u er op, dat elektrisch bedienbare raamdecoratie buiten deze actie valt. Voor de keuze aan raamdecoratie en de diversiteit aan kleuren kunt u bij ons, op afspraak, komen kijken naar de voorbeelden in onze showroom.

Lieve klanten, leveranciers en relaties van Parketzorg

Het einde van het jaar is bijna in zicht. Wat een bijzonder jaar hebben we achter de rug. In maart veranderde de wereld plotsklaps voor velen van ons. Veel mensen zaten als gevolg van het Corona virus noodgedwongen thuis, maar voor onze branche bleek al snel dat dit een onverwachte positieve uitwerking had. Wij kregen het drukker dan daarvoor en hoewel we hier uiteraard heel erg blij mee waren hebben wij ook regelmatig stil gestaan bij mensen die heel ziek waren, dierbaren hebben verloren en ondernemers die hun bedrijf proberen te redden van de ondergang. Het was een jaar vol uitersten. Hopelijk wordt 2021 voor iedereen een jaar waarin de zon weer gaat schijnen en wij wensen u allen een jaar vol met mooie momenten, gezondheid en liefde.

Gérard en Yvonne

The Best Dutch Interior Design 03

Na het enorme succes van de voorgaande Interieur boeken is vandaag deel 3 uitgekomen en is het eerste exemplaar overhandigd aan Monique Des Bouvrie. Een uniek boek met niet eerder gepubliceerde projecten van de beste architecten en designers van Nederland. The Best Dutch Interior Design 03 overtreft alle verwachtingen met een unieke verzameling van de beste interieur projecten en bijzondere interviews met creatieven uit verschillende vakdisciplines. Een inspiratie boek wat je keer op keer versteld doet staan en te vinden is op de leestafel bij Parketzorg. Wilt u ook inspiratie opdoen voor een nieuw interieur dan bent u bij Parketzorg op afspraak van harte welkom.

Parketzorg uw exclusieve dealer van Boen Parket

De interessante samenwerking bevestigt, dat we een uitstekend gamma houten vloeren in onze showroom hebben van het Noorse merk Boen, dat voldoet aan de meeste wensen, stijlen en trends. Er is een groeiende vraag naar matte en ultra-mat afgewerkte vloeren, waar Boen parket zich met zijn productie perfect op richt. Daarnaast voldoet Boen parket ook aan de vraag naar een Visgraat vloer met een kliksysteem én met de nieuwe Boen Chevron (Hongaarse punt) bewijzen ze dat klassiekers nooit uit de mode gaan.

Parketzorg uw Quick-Step Master Installer

Waarom uw Quickstep-Step Parket, Laminaat of PVC vloer laten plaatsen door een Master Installer? Omdat een Quick-Step Master Installer:

  • Perfect weet welke voorbereiding van de ondergrond en welke ondervloer er nodig is voor het beste eindresultaat
  • Advies geeft over de juiste legrichting
  • Alle werkzaamheden tot in de puntjes afwerkt; plinten, profielen en trappen worden zorgvuldig geplaatst
  • De expert is met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Altijd op de hoogte is van alle nieuwigheden
  • Een LEVENSLANGE GARANTIE* biedt op de installatie
  • * De duur van de garantie is gelijk aan de duur van de productgarantie (afhankelijk van het gekozen vloertype)

Quick-Step en Parketzorg gaan samen voor exclusief dealerschap

Quick-Step is met ingang van 1 September 2020 overgeschakeld naar een beperkter netwerk van zorgvuldig geselecteerde dealers. De vloeren fabrikant kiest hiermee voor een sterke en toegewijde groep retailers als ambassadeurs van het merk. Met deze vernieuwde aanpak investeert Quick-Step in een deskundig en getraind netwerk. Bij Parketzorg krijgt u dit deskundig advies en een goede begeleiding bij uw keuze voor de juiste Quick-Step vloer uit de collectie parket, laminaat en pvc. In onze showroom treft u de voltallige collectie vloeren en aanverwante producten aan.

MFlor Parva Oak Chevron

De bekende MFlor kwaliteit PVC in een nieuwe vorm! De Parva Oak collectie nu naast het bekende visgraat patroon ook verkrijgbaar in een Hongaarse punt. Voor meer informatie bent u bij Parketzorg op afspraak van harte welkom of bel met 010-8184037

Nieuwe Collectie Quick-Step Alpha PVC in de showroom

De nieuwe Quick-Step Alpha PVC rigid collectie is vanaf heden te bewonderen in de showroom bij Parketzorg. Deze nieuwe PVC collectie is 100% waterbestendig, een ultra sterke vloer welke geplaatst kan worden op oneffen oppervlakken. Heeft u belangstelling deze collectie te komen bekijken dan kunt u een afspraak maken op 010-8184037.

Vacature Junior Assistent medewerker

Voor uitbreiding van ons team van Parketteurs zijn wij op zoek naar een Junior Assistent medewerker.

Parketzorg vraagt een flexibele, vlotte en enthousiaste parttime/fulltime collega met rijbewijs B in de leeftijd van 18/23 jaar met interesse voor het beroep Parketteur.

Voor informatie kunt u contact opnemen met Yvonne van Akelijen op telefoonnummer 010-8184037.