Parketzorg uw exclusieve dealer van Boen Parket

De interessante samenwerking bevestigt, dat we een uitstekend gamma houten vloeren in onze showroom hebben van het Noorse merk Boen, dat voldoet aan de meeste wensen, stijlen en trends. Er is een groeiende vraag naar matte en ultra-mat afgewerkte vloeren, waar Boen parket zich met zijn productie perfect op richt. Daarnaast voldoet Boen parket ook aan de vraag naar een Visgraat vloer met een kliksysteem én met de nieuwe Boen Chevron (Hongaarse punt) bewijzen ze dat klassiekers nooit uit de mode gaan.

Parketzorg uw Quick-Step Master Installer

Waarom uw Quickstep-Step Parket, Laminaat of PVC vloer laten plaatsen door een Master Installer? Omdat een Quick-Step Master Installer:

  • Perfect weet welke voorbereiding van de ondergrond en welke ondervloer er nodig is voor het beste eindresultaat
  • Advies geeft over de juiste legrichting
  • Alle werkzaamheden tot in de puntjes afwerkt; plinten, profielen en trappen worden zorgvuldig geplaatst
  • De expert is met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Altijd op de hoogte is van alle nieuwigheden
  • Een LEVENSLANGE GARANTIE* biedt op de installatie
  • * De duur van de garantie is gelijk aan de duur van de productgarantie (afhankelijk van het gekozen vloertype)

Quick-Step en Parketzorg gaan samen voor exclusief dealerschap

Quick-Step is met ingang van 1 September 2020 overgeschakeld naar een beperkter netwerk van zorgvuldig geselecteerde dealers. De vloeren fabrikant kiest hiermee voor een sterke en toegewijde groep retailers als ambassadeurs van het merk. Met deze vernieuwde aanpak investeert Quick-Step in een deskundig en getraind netwerk. Bij Parketzorg krijgt u dit deskundig advies en een goede begeleiding bij uw keuze voor de juiste Quick-Step vloer uit de collectie parket, laminaat en pvc. In onze showroom treft u de voltallige collectie vloeren en aanverwante producten aan.

MFlor Parva Oak Chevron

De bekende MFlor kwaliteit PVC in een nieuwe vorm! De Parva Oak collectie nu naast het bekende visgraat patroon ook verkrijgbaar in een Hongaarse punt. Voor meer informatie bent u bij Parketzorg op afspraak van harte welkom of bel met 010-8184037

Nieuwe Collectie Quick-Step Alpha PVC in de showroom

De nieuwe Quick-Step Alpha PVC rigid collectie is vanaf heden te bewonderen in de showroom bij Parketzorg. Deze nieuwe PVC collectie is 100% waterbestendig, een ultra sterke vloer welke geplaatst kan worden op oneffen oppervlakken. Heeft u belangstelling deze collectie te komen bekijken dan kunt u een afspraak maken op 010-8184037.

Vacature Junior Assistent medewerker

Voor uitbreiding van ons team van Parketteurs zijn wij op zoek naar een Junior Assistent medewerker.

Parketzorg vraagt een flexibele, vlotte en enthousiaste parttime/fulltime collega met rijbewijs B in de leeftijd van 18/23 jaar met interesse voor het beroep Parketteur.

Voor informatie kunt u contact opnemen met Yvonne van Akelijen op telefoonnummer 010-8184037.

Maak kennis met de 7 Hollandsche Vloeren Families

Als een van de eerste in Nederland presenteren wij de nieuwste collectie Hollandsche Vloeren bij ons in de showroom. De nieuwe collectie biedt een assortiment met mooi doorleefde, getekende en veelzijdige houten vloeren.

Daarnaast bestaat de HV collectie uit een assortiment met 7 vloer families. Elke familie heeft een basiskleur en afwerking. Welke kleur vloer past bij uw persoonlijke woonbeleving? Elke familie kent een aantal gezinsleden, die staan voor de wijze waarop de vloer gelegd wordt, bij voorbeeld in rechte planken, visgraat patronen of een Hongaarse punt.

Voor het bekijken van de collectie kunt u een afspraak maken op 010-8184037.

Informatie omtrent het Coronavirus

Op dit moment is er veel onzekerheid omtrent het Coronavirus. Een nare situatie, waarin wij proberen zo goed en veilig mogelijk te handelen voor onze klanten en onze medewerkers. Op dit moment heeft het Coronavirus nog geen invloed op de levertijden van bestelde goederen en de planning.

Onze showroom blijft op afspraak geopend, ook is een bezoek in de avond uren mogelijk. Wij willen hiermee voorkomen, dat er teveel klanten tegelijk binnen zijn en er zodoende voldoende ruimte blijft om gepaste afstand te houden van elkaar.

De situatie is ingrijpend voor iedereen. Ook in deze tijden blijven wij ons best doen om de juiste service te verlenen en hopen op uw begrip. Pas goed op uzelf en anderen.

Mocht u vragen hebben dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen op 010-8184037 of een e-mail sturen naar info@parketzorg.nl